Frequently Asked Questions (FAC)

Welke landen zijn verantwoordelijk voor Gedistribueerde Cyber Aanval (DDoS) aanvallen?

De codes van Iran, Rusland en de Noord-Korea zijn gezien bij banken en andere banken. Dus die 4 landen waarschijnlijk.

Wat is het doel van de DOSS aanvallen?

Het internet wordt nu op grote schaal getest. Zodra de beveiliging van het internet is doorbroken zal het echte geld uit de pinautomaten (AMT’s in het Amerikaans) komen.

Het geld op de blockchain blijft smart, dus dat is voorlopig nog wel even veilig in ieder geval tot aan 2020 want dan gaat Saudi Arabie over op de blockchain.

Wat moeten de banken doen tegen DOOS aanvallen?

Er is geen enkel bedrijf dat voor de helft garantie biedt om voor 97% veilig te zijn, dus banken kunnen dat ook niet.

Wat kan ik zelf doen om me te beschermen tegen deze aanvallen?

Locatie hacken aan de hand van quantum chains.

Wat als mijn computer geen beveiligde modus heeft?

Bekabel de computer en stap op de smart blockchain. Als u nog geen smart block chain heeft kunt u die kopen.

In het alternatief kunt u de tietsen: Kontrol Alt delete gebruiken en daar de optie “” kiezen

En wachtwoorden?

Veranderen. En lange wachtwoorden. Je e-mail adres ook veranderen. Waar mogelijk je BSN veranderen (synced automatisch met de blockchain). Als je wachtwoorden verandert gaat dat reflectief de chain op en itereert hij over je oude wachtwoorden, dus verander ze ook terug in de tijd.

94 Replies to “Frequently Asked Questions (FAC)”

 1. “De codes van Iran, Rusland en de Noord-Korea zijn gezien bij banken en andere banken. Dus die 4 landen waarschijnlijk.”

  eh…
  textueel slaat dit nergens op. Daarbij is tellen natuurlijk ook lastig, als cyber-expert zijnde

 2. Ghehe geniaal, chapeau. Net als bij DeSpeld geven de reacties een goed inzicht in de verstandelijke vermogens van de meute.

 3. Ik zag laatst een iranees staan bij een ATM, die iranees ddos’de die pinautomaat door er niet een maar 2 pasjes tegelijkertijd in te doen waarna er ineens 10 euro uit kwam. Die blockchain moet maar snel worden toegepast voordat de geld op is..

 4. Bedankt Rebecca, ik heb net de blockchain geprobeerd en mijn erectie duurt nu wel 2 uur om de doosaanval te doorstaan. Het is echt een wondermiddel.

 5. Ik heb mijn computer in beveiligde modus draaien en via kabel rechtstreeks op de bitcoin gezet. Nu zie ik dat de Iraanse codes weer in banken staan. Kan ik nu veilig de blockchain uit de ip-achtige verbinding loggen?

  Ik vraag dit voor een vriend.

  1. Bitcoin alleen is niet veilig genoeg.. als ik jou was zal ik geen kabel meer gebruiken maar glasvezel.. Het beste via de IR led van je afstandbediening die je gebruiikt voor je TV. Maar pak alleen een philips afstandbediening want in die chineze zooi kan een backdoor chip aanwezig zijn. Het beste stuur je de signaal naar de ISS ruimtestation maar wel vermomd als een plaatje uit de donald duck. want de ISS ruimtestation is ook van de russen!!! de signaal moet je trouwens encrypten met ROT-13 en dan encode met BASE-3. Het beste neem je het eerst analoog op via een broodrooster voordat je het via een vissenkom met aluminium folie verstuurd.

   1. Bedankt! Dit zijn echt waardevolle tips Yolo! Morgen een mud aluminiumfolie kopen en de hele DHCP uploaden naar de DNS.

    Bel me op 192.168.1.2

    1. Let wel op als je je DNS op 8.8.8.257 en 8.8.4.259 hebt ingesteld dat dit niet via de firewall loopt van je ISP. Het beste maak je een nieuwe loop interface aan rechtstreeks op je NIC die je koppeld met een quantum SSH key die je genereerd via SSL v18.4. Om zeker te zijn dat deze niet wordt onderschept door de rode power ranger moet je de Diffie Hellvrouw algoritme gebruiken om de PI van -14.6 te berekenen waarna je de payload inject met or de code “‘OR 1=2″. Deze handeling is geautomatiseerd door een metasploit module die je op de zwarte markt kan kopen voor 15 euro inclusief 2 spaarbonnetjes voor de ovenschalen bij de AlbertHein. Natuurlijk is deze markt afgesloten via het TOR netwerk. Om hiermee te verbinden moet je eerst inbellen met je openVPN via”wijkopenautos.nl” van de reclamen met die irritante blije blonde kerel op het einde.

     1. Normaal ben ik er niet zo van maar heb zojuist via de bitcoin dealer uit het dorp een nieuw Mac adres geregeld (hij zei dat dat niet op te sporen is via IR). Enfin, nu verbindt mijn aquarium alleen nog maar via wachtwoord admin1, misschien poort 3 op de Router maar spoofen.
      Later connecten op de VPN via de hyves en dan denk ik wel dat we er zo’n beetje zijn.

      Bedankt voor je tips, volgens ‘s mij ben jij ook E1it3

     2. Dank! Dit werkte uitstekend voor mij en ik voel me niet alleen veel veiliger nu, maar ben opeens ook veel aantrekkelijker voor vrouwen met Russische namen en grote borsten. Mijn leven is niet meer hetzelfde!

     3. Hoi ik ben Ruuds, en ik heb een vraag over de toegang van een netwerk.

      Het probleem is dat de level 2 firewall van mijn stage bedrijf mijn split dns tunnel blokkeert terwijl ik handmatig een ip adres heb ingevoerd op mijn wifi nic. Ik vind een vast ip-adres beter, want waarom zou je dhcp gebruiken, op deze website heb ik gelezen dat je dan gehackt kan worden.

      Ook krijg ik sosm een blauw scherm te zien en vraag ik me af wat hier de bedoelding van kan zijn. Dit gebeurd altijd terwijl ik flight simulator speel in de pauze en m’n toetsen aan elkaar kleven.

      Nu ga ik maar wat vaker naar de wc, want mijn dns instellingen staan volgens mij gewon goed. Ik probeer morgen maar weer m’n laptop opnieuw te installeren.

      Mvg,
      Ruud

 6. Als ik jou was zou ik maar hard gaan roepen dat je site gehacked is! Of hij moet door je 12 jarige debiele buurjongen in elkaar geplakt zijn, dan snap ik het. Heb even in de blockchain jou walletadres ingevoerd, maar sinds die tijd spreekt mijn computer alleen nog russisch?

 7. Laat even weten wanneer de blockchain op ATM’s is toegepast, dan houd ik de koers in de gaten om op een goed moment te pinnen en snel rijk te kunnen worden voordat mijn geld weer minder waard is. O ja, mijn pincode heb ik op de achterkant van mijn bankpas geschreven, moet ik hier nu ook andere getallen van maken en hoe lang moet hij dan zijn?

 8. Ik denk toch echt dat als je een token-ring of packet brokertje neerzet en die een beetje goed configureerd (dan bedoel ik dus getallen flink hoger dan 1.0.0.127 want die zijn zo gekraakd met een simpele mijner met WOW-kaart). Ik weet niet wie dit is maar simpele C++ kent hij niet.

  1. Wanneer je een MED adres aanvraagt via WIN_XP 32 BC en deze config omzet naar 64 Bits zal de versleuteling lopen over de 64 schijven, d.w.z. de HDD verdeelt zich in 128 stukken gedeeld door 2 schijven.

 9. send money I am nigerian prince godfather cat god I need 5$ million in blockchain bitcoin coin or I go jail. ples help this brother out very apriciciate thank u cindly

  her is my bitcino adjress: 6969696969696969696969696969696969696969

  send or i send nigerian maffia to ur house :)))

 10. @ lolo vergeet ook niet dat je je geluidskaart moet compilen met een C# kernel anders kan de chip geen euv licht meer ontvangen op het simplex kanaal en heb je kans dat de Russen via een vpn verbinding inloggen op je speakers om je af te luisteren.

  Gisteren hoorde ik toevallig ook over een startup die bezig was met een internet of things smartphone die via een D wave computer quantum singularity kan bereiken door gebruik te maken van smart home applicaties. Experts zijn het erover eens dat Iran hier waarschijnlijk achter zit omdat er een verwijzing in de code zat naar “Stuxweb”. Dat is een ddos virus die geldauto maten kan aanvallen waardoor ze pinpassen gaan uitspugen. Dus je moet wel je virusscanner instellen op realtime priority anders kan je bankapp gehakt worden

  1. Ik had hier afgelopen dinsdag ook nog last van. Mijn collega Johan en ik zaten op de geldtransport route in Almelo om AMTs aan te vullen. Johan had de avond daarvoor iets te veel gedronken en op een gegeven moment bij één stop ging hij toch over zijn nek! Toen was zo mijn geldauto maat aan ‘t spugen.

 11. Na het kijken van uw huiveringwekkende docu op TV heb ik meteen hulp gezocht op deze pagina. Ik had nog geen Mac adres, dus heb gisteren bij de Medeimarkt een Mac Pro gekocht. Kost ‘n beetje, maar loopt als een sonnetje! Nu snap ik geen hol van de quantams enzo , maar mijn geluk kon niet op; ik werd gebeld door een vriendelijke Engelstalige mevrouw met een Indiaas accentje van Microsoft en heb haar hele verhaal uitgelegd en ze heeft mij met alles heel vakkundig geholpen op mijn Mac geholpen! Bedankt voor uw hulp , ik weet gelukkig nu dat mijn geld op mijn bank weer helemaal veilig is. Dat is een pak voor mijn hart. Blij dat het bedrijfsleven hier altijd zo vlot op inhaakt.

 12. Ik heb sinds kort een cyberblockchain decryption-encryption protocol filter lopen op mijn designated stream server. Met een proxy feedback shuffle controller script kun je vervolgens de blockchain arguments coder seriëel en parallel laten runnen en is de firewall strenght factor verdubbeld.

 13. Ik heb op mijn OpenBSD doos ook de smartblockpizzacloudpannekoek geinstalleerd, en alles loopt helemaal geweldig! nu weet ik zeker dat hackers niet zomaar mijn plc in de meterkast kunnen slopen! dankjewel slimmeblokkettingwolk!

 14. Ik ook ben elke dag bang dat in deze enge tijden mijn kinderen worden aangevallen door Russische hackers. Eentje is 2 en de andere is een tweeling van 6 en ik vind het best eng hoe ze misschien in contact kunnen komen met Russische hackers.

  Maar nee mensen is dit niet genoeg bewijs dat al die “Russische hacker” bullshit een stel leugens zijn? Dit soort mensen proberen ons elke dag te laten geloven dat we Rusland een virtueel vijandelijke oorlogsmachine is terwijl het gewoon een normaal land is dat word aangevallen door de VS omdat het niet een NATO land is.

 15. Beste SmartBlockCloud,

  Ik zag dat jullie aangaven dat Smart block cloud gegarandeerd 97% secure is. Bedoelen jullie daarmee 97% cyberdicht?

  Mvg groet,
  Kees

 16. Is er naast deze safety block chain ook een copy chain? Die zeg maar stukken tekst uit andere chains kan kopieren? Dit zou erg handig zijn.

 17. Wij waren vorige maand nog op vakantie in Rusland en kwamen een hakkerscollectief tegen. Mijn man vroeg toen (vertaald via Google Translate) aan deze hakkers: gaan jullie binnenkort nog hakken in Nederland? De hakkers werden er erg stil van. Ik hoop niet dat het komt omdat mijn man het aan hun gevraagd heeft. Toen zag ik de uitzending van Nieuwsuur met Rian van Rij die samen met Willem Vermeend dat boek heeft geschreven. Ik kan dat boek nergens meer kopen. Ik zou graag willen weten hoe ik mijn e-reader van de bank kan beveiligen tegen dit hakkerscollectief. Ook willen wij onze vuurmuur (open haard) in een ander gedeelte van het huis laten plaatsen. Ik vind dit echt veel te eng worden!

 18. De huidige cyberproblematiek is de schuld van Geenstijl en De rechtse media. En die verschrikkelijke ijdeltuit Thierry Baudet. Zij hebben Poetin in de kaart gespeeld, en nu zitten wij met de gebakken peren! De enige oplossing die ik nog zie is een uitbreiding van de Europese bevoegdheden en het terugdraaien van de Brexit. Het is onwenselijk dat iedereen maar anoniem (of erger: onder een valse naam!) allerlei narigheid over ons mooie internet kan verspreiden.

 19. Hey RAMBAM,

  Leuke manier van commotie veroorzaken.
  Jullie HEX code onderaan verraad jullie voor de getrainde oog.

  00000000: 5241 4d42 414d 5241 4d42 414d 5241 4d42
  00000010: 414d 5241 4d42 414d 5241 4d42 414d 200a

  Insert blockchaindecryptor: RAMBAMRAMBAMRAMBAMRAMBAMRAMBAM

  Wanneer gaan jullie de pers hiermee confronteren?

  Gr

 20. Maar kan ik mijn recepten van de Appie App nu het beste via de VPN in de Smart Block Clouwd stoppen of ook via de IPFS van mijn buurman Harry want die raadde me dat aan en meestal weet hij heel veel over cyber enzo

 21. Goede wepside. Ja erg handig deze FAC gelukkig dat er een oplossing is voor DOOS aanvallen. Dat Saudie Arabië overstapt op de block chain in 2020 zorgt voor veiligere AMTs. Kan ik voor 2020 nog geld pinnen bij AMTs.

 22. “Er is geen enkel bedrijf dat voor de helft garantie biedt om voor 97% veilig te zijn”

  Deze stelling heeft mij overtuigt om mijn geld om te zetten naar smart blockchain!

 23. Maar ik heb dit en vorige jaar helemaal geen oproependorsementkaart ontvangen, dus ik kan d’r helemaal, of in ieder geval voor 97% niet bij.
  Helpt het wel als ik zelf maar de bootsector van de tv herformatteer?!!

 24. Ik heb net een smart blockchain gekocht via Amazone. com, maar ik kan deze niet koppelen aan mijn VPN omdat er een kromme volt dwarsligt. Kunt u dat verhelpen?

 25. Met mijn ondergevolte soldeerbout heb ik geprobeerd om een extra chain aan de smartchain te solderen. Nu ben ik bang dat deze niet door de level 3 firewall komt. Als ik nu inlog zie ik telkens *** access denied ***. Klopt dat wel? Eerst als ik ging hacken van de dos prompt zag ik *** access granted *** en riep ik altijd ‘Yes, I’m in!’, maar ik weet niet of dat echt moet.

 26. Ik heb gisteren WinDDoS geïnstalleerd, maar ik heb nu last van trage Bitcoin. Kan ik de hyperinflatie tegengaan door te Smart Cloud te integreren of raadt u mij aan de ATM een firewall update te geven?

 27. “Een smart block chain is een cyber block chain … cyber chain link niet door de barriere heen kan breken”
  Dus als we dit aan Dynamo de goochelaar geven mislukt zijn truc en is zijn goochelshow over?

 28. Rusland, Iran, Noord en Korea hebben een digitale cyber block die smart gesettled wordt door off chain transacties the flushen via de DNS gateway. Hierdoor kunnen potentiële cyberaanvallen niet worden tegengehouden middels de welbekende bekabelde veilige modus van ATM’s. Dus geld blijft gewoon uit de machines komen. Maar de geldezels uit de stal van Rian halen dat wel op.

 29. I have checked your website and i have found some duplicate content, that’s why
  you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for; Boorfe’s tips unlimited content

 30. I have checked your page and i’ve found some duplicate content, that’s why you
  don’t rank high in google’s search results, but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for:
  Best article rewritwer Ercannou’s essential tools

 31. Hello, is anybody here interested in online job?
  It is simple survey filling. Even $10 per survey
  (ten minutes of work). If you are interested, send me e-mail to hansorloski[@]gmail.com

 32. Maar is het dan ook niet zo dat door mijn DNS te veranderen, de crypto-info van het genesisblok dermate wordt overschreven, dat de opvolgende schakels van de blockchain in een soort van hyperloop gaan waardoor daarop aanwezige Iraanse code’s via de commandline geactiveerd kunnen worden?

  Mijn vraag is eigenlijk, door de gehele chain aan de kabel te hangen ipv aan de WIFI en dit in combinatie met een level 3 firewall, ben ik dan wel veilig, Rian?

 33. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who has been doing a little
  research on this. And he in fact ordered me lunch because I stumbled upon it for him…
  lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending some time to discuss this
  topic here on your blog.

 34. I’m really enjoying the theme/design of your website.
  Do you ever run into any internet browser compatibility
  issues? A couple of my blog visitors have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Safari.

  Do you have any solutions to help fix this problem?

 35. Howdy! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My web site looks weird when viewing from my iphone4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue.
  If you have any suggestions, please share. Thanks!

 36. When I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added-
  checkbox and now every time a comment is added I
  get 4 emails with the same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me
  from that service? Appreciate it!

 37. I’ve been surfing on-line greater than three hours nowadays, yet I never found any fascinating article like yours.

  It is pretty price enough for me. In my view, if all website owners and bloggers
  made excellent content as you did, the internet might be much more helpful than ever before.

 38. I’m curious to find out what blog platform you are utilizing?
  I’m experiencing some small security issues with my latest blog
  and I’d like to find something more safeguarded.
  Do you have any solutions?

 39. I have checked your blog and i have found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google’s search results,
  but there is a tool that can help you to create 100% unique articles, search for: SSundee advices unlimited content for your blog

 40. Hey there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
  Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but
  I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to
  begin. Do you have any tips or suggestions? Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.