Stuxnet

Stuxnet was het eerste virus wat succesvol over geairbackte netwerken heen sprong, dit gebeurde in Irak tijdens de golfoorlog. Hoe dit heeft kunnen gebeuren zijn de meningen over verdeeld, maar volgens bronnen bij veiligheidsdiensten ging het om een levensgroot Trojaans paard wat voor het hek van de Iraakse kerncentrale werd gepositioplaatst.

Door manipulatie van de programmaticale logical interface (PLC) werd de kernfusie stop gezet.

Zelf heb ik ook menig kerncentrale gehackt, onder andere afvalverwerking van Borkelo. En de mens blijkt altijd de zwakste schakel, zeker bij airbacked netwerken.

Het Stuxnet virus is dermate gevaarlijk dat wanneer het gemiddelde huishouden hiermee geinfecteerd raakt, spontaan kernfusie ontstaat.

28 Replies to “Stuxnet”

 1. Je moet inderdaad altijd de airback via een block chain inschakelen. Ik weet daar ook veel van af. Gisteren heb ik via een IP verbinding de internet of things gehacked, het was een mooie dag.

  1. Gaaf! Dan had je zeker met verschillende aanvalsvectoren te maken om daar te komen? Ik laat hem eigenlijk altijd ingeschakeld

 2. Vroeger zette ik hem wel eens uit, maar met het veel hardere WiFi signaal kan je dat maar beter via een DHCP laten lopen.
  Wel goede tips geeft u hier op de website. Je kan goed zien dat hier alleen maar echte hackz0rs komen.

 3. Dit is helemaal waar, ook ik ben slachtoffer geworden van zwakke blockchains. Hierdoor konden Russische en Chinese codes mijn bankieren-app hacken. Tegenwoordig maak ik alleen nog maar gebruik van een blockchain met VPN en kabel.

  1. Dat kan wel eens gebeuren.
   Zelf is mijn bankieren-app gehackt door belgische hackers. Echt jammer dat mijn 100 doekoes nu weg zijn.

 4. De nieuwste keychainblockdustbuster kan ook uitkomst bieden, dan moet die wel in een cluster via de implementatie aan de code worden toegevoegd, zodat het effect gelijktijdig met de DDOS een signaal aan de koelcel doorgeeft als het bier op is.

 5. Let op mensen! Er zijn blockchains in omloop die zich voordoen alsdan zijnde smart blockchains. Maar dat in de ware werkelijkzijn NIET zijn! Deze is gegarandeerd niet 97% cyber-dicht. Raadpleeg bij twijfel uw plaatselijke geheime dienst.

 6. Van Trojaanse paarden hebben we geen last meer sinds wij een cybernet over ons bedrijfsnetwerk hebben gelegd. Enig nadeel is dat medewerkers iet wat ARBO technische hinder ondervinden bij het werk.

 7. Over het algemeen heb ik wel enkele kerncentrales gehackt. Vanwege de Smart Block Cloud gaat het de laatste tijd wat moeilijker. Ik heb ontdekt dat wanneer ik 2 Stuxnetten inzet de gegarandeerde betrouwbaarheid van Smart Block Clouds met enkele procenten afneemt.
  Door deze dan gechained op te starten kan ik zelf van een fiets een kerncentrale maken waardoor de energieveiligheid van Irak toe neemt.
  Wat men te vaak vergeet is via een VPN Smart Block Clouds proberen te hacken. De betrouwbaarheid neemt niet noemenswaardig toe maar de veiligheid wel, wat natuurlijk altijd verstandig is.

  Rian, bedankt voor je mooie en goede website. Eindelijk wordt het plebs goed geinformeerd!

 8. Werkt alleen via WordPerfect documenten toch? Tenminste, als de hasj klopt. Punt is dat er zeven landen zijn (Israel, Rusland, eh… Noord Korea… mmmm China….. Eh… en nog een paar) en die doen dat dus he? En daarom spugen de geldautomaten Bitcoins. Vanwege de DDoS.

  Snap je?

  En dat Willem Vermeend tot nu toe de dans lijkt te ontspringen, vind ‘ie heel prettig, liet hij me via het darkweb weten.

 9. Oeps mijn smart block swiffer gechained met waarschijnlijk een Russisch geïnfecteerde swaffel. Wat kan ik nu het beste doen? Airbacken? Of dubbele VPN loop op hexadecimaal geconverteerde converter op een tweetallig stelsel?

 10. Mijn computer is heel erg warm geworden sinds ik hem aan de BlockCloud heb gehangen. Ben bang dat de virus een stuxnet heeft gemaakt. Kan het zijn dat mijn VPN bekabeling stux is?

  Kan iemand mij helpen? Liefst iemand die buitenlandse programmeertaal spreekt, want mijn spel check staat nog in het Frans en ik krijg die er niet af.

Leave a Reply

Your email address will not be published.