Gevaren

wANNEER de Cyber clowd block chain model niet geimplementeerd wordt kunnen de voorbereidende aanvallen doorzetten tot aan het moment dat internetbankieren niet meer veilig genoeg is voor de apps, daarom moet je altijd je apparatuur aan de smart block  cloud toevoegen en bekabeld internetten. Smart block cloud is gegarandeerd 97% secure.

59 Replies to “Gevaren”

 1. Zojuist -om te testen- mijn internet kabel via een dubbele loop naar mijn modem geconfigureerd. En wat denk je? Een veel beter IP signaal.

   1. Wel uitkijken dat het niet doorconfigureert naar een IPv 9.11 want deze wordt door de Amerikaanse overheid gebackflushed ivm 11 september

  1. Ik ben zojuist weer overgestapt op een token ring netwerk thuis en een network terminator bij mijn internet exchange geimplementeerd. Want 1 ding is duidelijk.. In de tijd van Token ring waren er geen DDos aanvallen.

 2. I am student from Russia and really not want make malware. Please give source code to smartblockcloud and tell how much money needed for backdoor in blockchain.

  1. For the backdoor in the cyber chain we need I think to make it back to the recurrence of backwards intercurrency cross chain modularity so i would say 9 BTC but I have to overleg it with the programmer but he is in the shower so later

 3. Ik bekijk deze site op mijn Commodore64 met een bekabelde inbelverbinding via WorldOnline. Is dat nog wel veilig genoeg? Want je hoort zoveel verschrikkelijke verhalen tegenwoordig. Vanmiddag nog twee uur onterecht in een cel gezeten omdat ze me hadden opgepakt op verdenking van geldezel. In de cel vastgezet aan een blok, met een enorme ketting. Blockchain noemde de dienstdoende agent dat, nooit eerder van gehoord.

  Later bleek dat ik dat helemaal niet gedaan kon hebben, en dat het verdwenen geld bij de pinautomaat gewoon was geteleporteerd naar een bepaald regime ergens die dit via Ddos hadden gedaan. Ik weet verder dus niet waar het allemaal over gaat, maar ik meld het hier toch maar even voor de zekerheid voordat ze mijn bekabelde verbinding doorsnijden en ik alleen nog maar via de achterdeur weg kan vluchten.

  Nou groetjes dan maar!

 4. aLS blockcrowd niet veilig genoeg raad ik AVG aaan. Mocht je dan tochy gehakt worden moet je meerdere keren AVG installeren. Ik raad aan minimaal 7 keer AVG te installeren om veilig te zijn voor Iraan. voor rusland minimaal 12 keer.

  1. Straks meteen doen. Ik heb ook Digger.exe geïnstalleerd (4 keer) zodat ik zeker weet dat het access point geen firewall redirect loop meer doet. Het staat buiten kijf dat de Router in double loop modus staat om de Iraanse vpn te kunnen blockchainen via de clowd.

 5. Kabels dus ! Dacht ik het niet.. wifi is veel te zichtbaar ook virtueel gezien dan Dat kun je zo hacken. En vooral lang wachtwoord zoals deze abcdefghijklmnopqrstuvwyxz0123456789 dat is in totaal als ik goed heb geteld tenminste 36 tekens dus onkraakbaar (maarr toch te onthouden) , kost cybermatig gezien met de huidige enscriptie techniek 421 jaar 7 maanden 36 minuten en 19 seconden om deze te kraken met een gerichte cyber aanval. Lachen toch ? Is die computer al lang stuk en die van die Rus ook. 😉 Ik ga binnenkort op vakantie naar Amerika. Ga ik die atm’s wel ff in het snotje houden of ze ook wat uitspugen ..voor een extra vakantiecentje en om me ook zo’n smart blockchain te kopen. Dank voor de nuttige tips dus !

  1. Neem ook een bitcoin mee. Wel in je checkin luggage anders krijg je problemen met aanmelden bij de whatsapp. Ook handig om een cola flesje te openen tijdens het wachten in de cloud.

 6. Mijn fiets had een tijd geleden blocked chain. Fietsenmaker gaf aan dat ik mijn ketting in het vervolg maar moest smeren met clowd.
  Gaat nu een stuk beter, kan het iedereen aanbevelen.

 7. Attention: You Handsome Receiver!

  BlockChain Have send the sum 150 bitcoin to your bitcoin wallet Ending 82LtfkyJvk, We tried to called your office number but no response. Kindly Check the payment slip attached details and verify that the 150 bitcoin we transfer was made to the right bitcoin wallet details you provided to us. You are advise to View Attachment for your Payment slip and make sure to open it.

  your soonest reply will be appreciated

  Thanks Regards,
  Block Chain Payment Department

  Source: from my email account!

 8. Dag, ik ben journalist. U bent expert, begrijp ik. Wilt u me mailen voor een item? We zoeken iemand die wat weet over DDoS, Stuxnet, Airgaps (of Airbags, whatever), Noord Korea, Blockchain, CEO fraude, IoT, Darkweb, Mobiele Apps en de gevaren daarvan, Cybercrime, Cybersex, Cyberdichteid, Cyberwarfare, Cybersecurity, Cyberweerbaarheid, Cybercyber en Smartcyber weet en met name hoe dit zich onderling verhoudt ten opzichte van hacking, criminaliteit, internationale geheime diensten en Snowden.

  Zou u tijd en zin hebben hier uw deskundige licht op te doen schijnen? Ik hoor het graag.

 9. Gos meid.. wat jammer dat jouw boek nu van al dat knip en klapwerk uit elkaar valt. Had het verhaal gewoon in je eigen woorden vertelt Rian.. dan was het een regelrechte bestseller geworden !! Best verkochte ict boek 2018.. Waarom ga je ook met een ex-politicus een boek schrijven ?! Dan weet je toch bij voorbaat dat er weinig origineels uitkomt. (die zijn allemaal van: beter goed gejat dan slecht bedacht) Wat weet die man eigenlijk van de blockchain ?! En hij is toch van voor de digitale revolutie dus die kan amper een mailtje versturen en hooguit weer.nl vinden dan houd het wel op. Politici maken toch altijd goede sier met andermans mooie veren. Dan krijg je dit..
  Veel sterkte,
  je vriendin Marloes

 10. Hallo met Rie ik heb hulp nodig met mijn compjuter hij doet geweoon helemaal niks meer dus ik heb het apparaat uit de stekker gehaald maar nu ben ik dus bang dat criminele mijncyberpaspoort hebben gestolen en nu in mijn naam allerlei abonementen hebben afgesloten die ik zelf niet heb goedkeuerd zooals bij de teletwee winkel en de postkodeloterij en een telegraafabonement en de prive dus ja daar maak ik me hele groten zorgen over want ze kunnen zoveel he met de blokchain maar nu vroeg ik me dus af of u mij kun helpen maar goed ik lees al op uw website dat het dus weer die russen zijn en poetin er achter zit dus ik denk wel dat de teletwee begrijp dat ik niet zomaar ga betalen natuurlijkk nou ja heel erg bedankt voor uw hulp en ik print omze cyber brief wisseling uit en dan gaat mijn zoon ermee naar de politie dank u wel rian van rijbroek u bent alvast mijn wonderwoman hoor heel blij

  1. Beste Mevrouw Tuindert,

   Heel goed dat u aangifte doet! Er zijn dus vier landen die actief onze cybergegevens aan het testen zijn, met als doel om onder uw naam gratis te kunnen bellen met Rusland. Ik heb hierover een boek geschreven samen met Willem Vermeend, en velen zeggen mij dat het het beste boek van Vermeend is. Ik heb jarenlang geheime undercover operaties uitgevoerd en ben zelfs in Dubai geweest, dus ik kan u bevestigen dat uw gegevens inderdaad mogelijkerwijs in Russische handen terecht zijn gekomen en ik heb aanwijzigen dat Noord Korea hier achter zit. Het is nu belangrijk dat u direct maatregelen neemt en de computer door een expert laat bekijken. De politie heeft zeer deskundige mensen in dienst die dit zonder meer kunnen. U kunt mijn boek bestellen op het World Wide Web, wellicht is dat alvast een goed begin!

   Met Vriendelijke Groet,
   Rian van Rijbroek
   Cybersecurity Expert

 11. Ik kan hier dus niet om lachen. Hebben jullie cyberexperts wel eens nagedacht over hoe kwetsend de term “blockchain” is? Witte IT mensen, check je privilege! Tijdens de slavernij werden ontschuldige mensen vastgeketend met “chains” aan “blocks” en gedwongen om katoen te minen. Blockchain is racisme!

  1. Hallo Sylvana, wij bij de VVD maken al lang gebruik van deze chain technologie. Zoals mijn collega Balkenellende ooit al eens zij: VOC mentaliteit!

 12. Dag, ik hep laats een paar schaatsen gekogt bij marktplaats.nl, hij zegt dat hij het gelt nooit gehad hep en dat ik moet kijken bij mijn beveiliging. Ik weet niet veel van beveiliging en dus vraag ik hier of die smartblockchain de beveiliing beter maakt. Hoeveel kost dat? Groet Henk!

 13. Jongens al die spelvouten bv en al die rare links op deze site staan hier op omdat dit een grote HONINGPOT van de AIVD. Ze hopen hiermee botnets aan te trekken zodat ze die kunnen analyseren om deze via de smart blockchain clowd te laten sinkholen. We kunnen dan voorkomen dan Iraanse code DOOS aanvallen uitvoeren. Hebben jullie de FAC niet gelezen ofzo?

 14. ik hep de laatse tijd las van cybermugge op mun hassus en mun ligaam vooral inde ogtent ist daar mischien ook de smart blokchian een goed middel tege ?as ik smorgens opstat dan hep ik vooral jeuk an mun neus mun linkeroog me regteroorlel en een eintje bove me aars op me midderif mar wel ver ondr mun schouderblade mar niet derop vooral as ik met mn ipat te lang op npo.nl hep zitte koekeloere hoedan ook ennieweej joe mos noo aj laajk toe heer from joe Riejan aj laik joe ferrie motsj.. joe mos noo 😉 wan je ben een leuk mokkel dus laat je nie kiste door al die mafkeetels die ook mar doen asof ze der iets vanaf weete I
  ik weet veel wee je net as jou meer dan zei uuberhoupt doorhebbe 😉 ik weet wel seker dat jij en ik or ment toe bie for ietsjodder weejewel? wil graag met je mee naar aboedaabie as je weer es gaat kep alle james bond films gekeke dus ik bent graag je asiestent ook as je gaat modelle en zo ookaal was ut underkoffer werk (toefallig nie ? hep ik ook ervaring in net as jou) ik von je ook daar erg goed en ook bes wel lekker bezig sgat 🙂 pliese sent me a prajvut massage bek honnie 😉 boris

 15. Dear Rian, I hope my message from just a spllt sec before turned up nicely. You must understand i am a hacker from Wladiwostok so i am a Russian native speaker (and yes it was not us who hacked your Dutch banks, pity) so my Dutch is not that impressing so i put my message through Google Translate. Anyway i love you my dear. Ja tebja ljoeblojoe (Russian fonetical for “i love you”) Let us go together to Abu Dabi and do some deepthroat spying. And yes it was true i am also good with assisting at modelling work. Yours sincerely, Boris Karlov

 16. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. many thanks

 17. Thanks for your post. My partner and i have usually seen that almost all people are wanting to lose weight when they wish to look slim along with attractive. On the other hand, they do not often realize that there are additional benefits for losing weight as well. Doctors claim that overweight people are afflicted with a variety of ailments that can be instantly attributed to their excess weight. Thankfully that people who definitely are overweight and also suffering from various diseases can help to eliminate the severity of the illnesses through losing weight. You are able to see a progressive but noted improvement in health while even a small amount of weight reduction is realized.

 18. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 19. With Connectify Hotspot, you can convert your personal computer into a genuine Wi-Fi hotspot, and show your computer’s Web connection as Wi-Fi with every other Laptop or computer or mobile device. Watch our video recording and find out why an incredible number of users worldwide love Connectify Hotspot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.