Wat is de smart block clowd?

Een smart block chain is een cyber block chain waarbij een als je een DDOS hebt dat dan de cyber chain link niet door de barriere heen kan breken en daarom dan dus de DDOS niet werkt. Ook is het gevaarlijk voor Stuxnet.

49 Replies to “Wat is de smart block clowd?”

  1. We garanderen 97% cyberveiligheid en dat kan niemand anders maar dat komt door de block chain technology. In samenwerking met mezelf gemaakt.

   1. Ik heb in het geheim er ook aan meegewerkt toen ik er laatst aan zat te denken waardoor dit ook weer een positieve impuls op afstand heeft gegeven.

 1. Dit is het beste boekblogcloud dat Willem Vermeende Rijlaarzen ooit heeft geschreven, zo meldde een inlichtingendienst (de supersekret RSS) me.

 2. Wat extra uitleg is misschien wel handig, kijk: een machine hackt heel anders als een mens, kijk een, eh, als je machinaal hackt met kunstmatige intelligentie en machine learning wat nu de grootste bedreiging ook is dat machinaal hacken [..] de mens hoeft eigenlijk weinig meer te doen want doordat dat die code 1 keer zo goed is gebouwd dan wordt ie vervolgens aangepast op andere doelwitten, het is eenmaal gebouwd, men heeft gezien hoe het gedaan ja hoe het gebouwd is zegmaar en daar leert men daarvan en dan kan men vervolgens die code weer toe gaan passen.

  snap je eigenlijk heel eenvoudig dus.

  1. Heb je al met de mensen in Hilversum gesproken of je de nieuwjaarsconference mag doen?

   Kunnen alle IT techneuten ook een keer hard lachen.

 3. Super goede wepside!

  Twee vraagjes,

  Ik maak nog gebruik van houten blokken en metalen kettingen. Kunnen die ook cyber-secure gemaakt worden?

  Mijn pincode is trouwens 4331, kan die ook beveiligd worden tegen DDOS? Of is dat lastig?

 4. Als ik lees over blokchian hebben ze het altijd over mijnen. Wij handelen in tuinartikelen, is de blokchian ook voor ons toegankelijk en cyberveilig?

 5. Hoeveel GBps kan de “clowd” weerstaan? Wat heeft een time-out op mijn site eigenlijk te doen met het breken van mijn interne beveiliging?

 6. Deze technogie is bij mijn I7-koor ook implemengeteerd. De DDOS was helemaal weg! “Klik hier” kon ook wel niet meer geklikt! Mijn 64 komodoors ga ik ook blokken met de betrefde technogie. Dank!

 7. Hoi ik heb een vraagje. Werkt de clowd ook in de cloud? En wat nou als de Russen de cloud DDOSsen? Spuugt de cloud dan geen blockcowds out? En moet ik dan een helm op doen?

 8. Zeg Rian, ik heb net een asset aangemaakt binnen een rest-servicecloud, zodat de beveiliging van repudiation-requests kan escaleren tot admin-niveau. Het gevolg is hopelijk dat denial of service aanvallen kunnen worden gemitigeerd via de reguliere dread-evaluatie en spoofing kan worden getamperd met informatieprivileges. Is dat ook mogelijk met VPN of heb je daar 2FA-hashing voor nodig? Ik vraag het niet voor mezelf, maar voor een vriend.

 9. Bij een DDoS aanval kun je beter de Jefferson Tube gebruiken ipv een VPN. Ook belangrijk om Cat6-kabels en IPv6 te gebruiken, want versies 4 en 5 zijn kwetsbaar. Als je bang bent je bicoin kwijt te raken, mail dan je private key naar je vrienden of zet deze op een bitcoin forum, dan kan iedereen deze bewaken.

 10. Los van halve waarheden (en dan druk ik me voorzichtig uit); waarom staat deze website vol spelfouten? Waarom linken die Insta- en Facebookbuttons naar nietszeggende pagina’s? Hoezo Yelp? Wtf is dit voor kansloos project?

 11. Ik heb geen pinautomaat die geld uitspuugt, maar wel een vrouw die dat doet. Moet ik haar nu aan een smartblockclowdchain leggen voor mijn sekjoerity?

 12. Volgens mijn huisarts had ik een laatst een cyber achter mijn voorhuid zitten. Drie keer kuchen terwijl de dokter mijn tovenaarsmouw beet had, en weg was ie…

 13. Begrijp ik goed dat je dus eerst een VPN moet opzetten en daarna pas je internetkabel moet verbinden, voordat je kan telebankieren?

  M’n smartphone was inderdaad besmet met geheime codes, die ik alleen kon ontcijferen met een combinatie van Iraanse woorden gebruik makend van het cyrillisch alphabet.

  Rian, enorm bedankt voor je wijze woorden. Ik snap wel dat ze jou vragen.

 14. Een shit block chain is een cyber shit chain waarbij een als je een DDOS (DDoS?) hebt dat dan de cyber shit chain link niet door de stront-barriere heen kan breken en daarom dan dus de DDOS (DDoS) niet werkt. Dusss. Zie het als trage cyberstront door een trechter. Daarom: Rioolnet. U kunt alles cyber handig teruglezen in mijn cyberboek “De Cyberwereld van Rioolnet”.

 15. Draait Stuxnet ook onder MSX DOS. Kan de FAC hier aandacht aan besteden? Is MSX DOS 1.0 DOOS proov of krijg je een stak overflow? Gelukkig hebben wij in Nederland Rian die beschermt ons tegen DOOS.

 16. Rian gaat met de smart blockchain clowd een bedreiging vormen voor Amazon AWS. Amazon kan beter het hoofdkantoor verhuizen naar het Brabantse Veghel. Kan dit ook in de FAC?

 17. Rian nog bedankt voor de extra uitleg hier in de reacties. Machinaal leren is inderdaad een groot gevaar vooral voor goede spellingssjekkers. Kun jij mij een bericht sturen als er een update is op de FAC. Ik heb al een smartblockchain gekocht. Mijn adres is gyyjncffggffjuurreeeeujuujnb. Gelukkig dat volgens de FAC Saudie Arabië in 2020 ook op blockchain zit het is een beetje rustig op de smart blockchain.

 18. Even voor de zekerheid, mensen de twitter account (RianvanRijbroek) en deze website zijn natuurlijk fake en pas na haar optreden aangemaakt.

 19. I don’t even understand how I stopped up here, however I believed this put up
  used to be great. I do not recognise who you are however certainly you are going to a famous blogger if you happen to aren’t already.
  Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.